Воскресенье, 19 января
  • Погода в Гродно
  • 2
  • EUR2,3634
  • USD2,1228
  • RUB (100)3,4527
TOP

«Хавайся ў бульбу»: Поговорили «на троих»

Лявон Вольскi: «Эксклюзіў вам будзе»Лявон Вольскі, саліст гурта «Крамбамбуля» размаўляе па-беларуску, таму і размова шла па-беларуску.Як атрымалася, што вы трапілі да нас на байк-фэст?– Ну, нас запрасілі. Нам цікавы сам досьвед, што гэта такое. Мы ўпершыню на байк-фэсте. Насамрэч, цікава. Відовішча нетыповае для сеняшняй Беларусі. Як бы такая свабода, байкі… На што разлічваеце?– Ведаеце, людзей мала. Лепш выступаць на другі дзень. Але нам для азнаямленчага канцэрту нармальна, што мы пріехалі сёння. Наступным годам, можа быць, прыедзем яшчэ, калі спадабаецца нам, калі спадабаецца вам… Калі будуць іншыя ўмовы – другі дзень, напраклад, калі будзем ведаць характар фестывалю. А сольны канцэрт не плануеце?– Сольны мы хочам восенню зрабіць з «Белай яблыняй грома», а ў другім адзяленні – сольныя рэчы «Крамбамбулі». Але гэта такая сакрэтная інфармацыя… Не для прэсы?– Да ладна ўжо, эксклюзіў вам будзе. Дзякуй!Дмитрий Иванов: «Хоп! – и погнал дальше»Дмитрий Иванов, автор музыки и текстов, солист группы «Аддис Абеба» очень любит Гродно, но пока приезжает сюда только с концертами. Рассказал о творческой «кухне». – Все происходит само по себе как-то. Я даже не могу сказать. Бывает, творческий кризис – месяца полтора, два. Ничего в голову не лезет, а потом приходишь домой, тебе в голову вдруг хоп! что-то. Не спится когда, туда-сюда ворочаешься, снова хоп! – придумал какое-нибудь четверостишье, от него оттолкнулся и «погнал» дальше. Половину песни либо треть придумал, за следующий день или неделю додумал все остальное.Владимир Пугач: «Я люблю манную кашу»Ни град, ни смерч Владимира Пугача, лидера группы  «J:Морс» не смущает–… града сегодня не было, и смерча тоже. А дождь – это нормально для Беларуси. В свое время мы и в снег играли. А что вы любите?– Я люблю манную кашу!А чего боитесь?– Пауков!А в музыке? – Творчество, особенно связанное с коммерцией, то есть шоу-бизнесом, вещь очень жестокая. Потому что вкусы и любовь публики – это конструкция неустойчивого равновесия. Сегодня

Лявон Вольскi:
«Эксклюзіў вам будзе»

Лявон Вольскі, саліст гурта «Крамбамбуля» размаўляе па-беларуску, таму і размова шла па-беларуску.
Як атрымалася, што вы трапілі да нас на байк-фэст?
– Ну, нас запрасілі. Нам цікавы сам досьвед, што гэта такое. Мы ўпершыню на байк-фэсте. Насамрэч, цікава. Відовішча нетыповае для сеняшняй Беларусі. Як бы такая свабода, байкі…
На што разлічваеце?
– Ведаеце, людзей мала. Лепш выступаць на другі дзень. Але нам для азнаямленчага канцэрту нармальна, што мы пріехалі сёння. Наступным годам, можа быць, прыедзем яшчэ, калі спадабаецца нам, калі спадабаецца вам… Калі будуць іншыя ўмовы – другі дзень, напраклад, калі будзем ведаць характар фестывалю.
А сольны канцэрт не плануеце?
– Сольны мы хочам восенню зрабіць з «Белай яблыняй грома», а ў другім адзяленні – сольныя рэчы «Крамбамбулі». Але гэта такая сакрэтная інфармацыя…
Не для прэсы?
– Да ладна ўжо, эксклюзіў вам будзе.
Дзякуй!

Дмитрий Иванов:
«Хоп! – и погнал дальше»

Дмитрий Иванов, автор музыки и текстов, солист группы «Аддис Абеба» очень любит Гродно, но пока приезжает сюда только с концертами. Рассказал о творческой «кухне».
– Все происходит само по себе как-то. Я даже не могу сказать. Бывает, творческий кризис – месяца полтора, два. Ничего в голову не лезет, а потом приходишь домой, тебе в голову вдруг хоп! что-то. Не спится когда, туда-сюда ворочаешься, снова хоп! – придумал какое-нибудь четверостишье, от него оттолкнулся и «погнал» дальше. Половину песни либо треть придумал, за следующий день или неделю додумал все остальное.

Владимир Пугач:
«Я люблю манную кашу»

Ни град, ни смерч Владимира Пугача, лидера группы  «J:Морс» не смущает
–… града сегодня не было, и смерча тоже. А дождь – это нормально для Беларуси. В свое время мы и в снег играли.
А что вы любите?
– Я люблю манную кашу!
А чего боитесь?
– Пауков!
А в музыке?
– Творчество, особенно связанное с коммерцией, то есть шоу-бизнесом, вещь очень жестокая. Потому что вкусы и любовь публики – это конструкция неустойчивого равновесия. Сегодня тебя любят, завтра тебя могут ненавидеть. От любви до ненависти один шаг. Совершенно не обязательно рефлексировать по поводу этого всего, ко всему надо относиться легко. А если еще и с юмором – тогда вообще будет намного легче жить.

Самое читаемое

Разное